Poveste

Angajarea a peste 4.500 de angajați într-un timp foarte scurt

Descoperă cum a reușit Mihaela și echipa sa să construiască de la zero un sistem perfect funcțional.

"Noi nu începem niciodată de la "Dacă putem să facem?" ci ne gândim direct la “Cum putem să facem?""

 #ROMANIA #HR #ORIENTARE SPRE REZULTATE

În timpul petrecut aici, la LEONI, am învățat că, având o mentalitate potrivită, putem depăși orice provocare. Mă bucur foarte mult că suntem „făcuți” astfel deoarece, în 2022, organizația noastră s-a confruntat cu o provocare care chiar ne-a testat limitele capacităților:

Pe fondul crizei din Ucraina, a fost nevoie să se înființeze simultan proiecte de duplicare în trei locații diferite, un efort masiv care nu s-a soldat doar cu recrutarea a peste 4 500 de angajați, într-un termen foarte scurt. Liniile de producție trebuiau să fie înființate fizic, instalații întregi trebuiau reorganizate sau chiar reconstruite, iar know-how-ul trebuia transferat rapid.

A fost un proiect care i-a împins literalmente pe toți la limită, ca și cum am fi construit o companie complet nouă de la zero.

Ceea ce a făcut ca situația să fie și mai dificilă a fost faptul că a trebuit să facem totul cu resursele limitate pe care le aveam la îndemână. Distanțele geografice dintre locațiile noastre, de până la 7 ore, au complicat și mai mult lucrurile. Cu toate acestea, la fel ca întotdeauna, am abordat această provocare nu întrebându-ne dacă putem face acest lucru, ci identificând soluții pentru a o face posibilă.

Încă sunt uimită de efortul depus în echipă, precum și de curajul și creativitatea tuturor oamenilor care au acceptat provocarea; în final, a fost o călătorie la care mă uit înapoi cu o imensă mândrie. Am reușit imposibilul prin eforturile și voința noastră comună, precum și prin convingerea că doar împreună putem realiza ceva extraordinar – și toate acestea având puțin timp, resurse sau instrumente la dispoziție.

Pentru mine, această experiență este un exemplu perfect al rezultatului care vine din puterea unei echipe de a depăși limitele.

Am sentimentul de dezvoltare personală și sentimentul de a putea face cu adevărat o diferență, ceea ce mă face să fiu mândră că fac parte din LEONI.

Mai multe testimoniale

Mai mult