• Conectează ambiția ta cu anga-
    jamentul nostru pentru calitate.

    Conexiunea cu cariera dumneavoastră.

Beneficiile angajaților:

Angajaţii LEONI sunt dedicaţi atât succesului lor, cât şi cel al companiei – prin urmare dorim să ne asigurăm că se bucură de ceea ce fac şi că au şansa de a-şi îmbunătăți abilităţile şi de a-şi extinde creativitatea şi abordarea profesională a diferitelor sarcini.

Pe lângă faptul că oferim salariaţilor noştrii diferite training-uri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, ne asigurăm că există un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Angajaţii noştri beneficiază de activităţi recreative precum : fotbal sau alte sporturi, team building-uri și evenimente, cum ar fi petreceri de Crăciun şi Ziua Porţilor Deschise.

Este important să căutăm talentul prin diferite metode, cum ar fi târgurile locale de joburi, în parteneriat cu forțele de muncă pentru şomeri şi, de asemenea, în şcoli și universităţi. Elevii şi studenţii pot ajunge să afle mai multe informaţii despre LEONI în timpul prezentărilor companiei noastre în universităţi, în timpul vizitelor organizate în cadrul fabricii, pe perioada programelor de practică oferite de către compania noastră, dar prin colaborările reuşite cu anumite instituţii.

Suntem ȋn căutarea unor persoane care ȋși doresc să se dezvolte atât pe plan personal cât și profesional. Aici veţi găsi poziţiile vacante ale locaţiilor LEONI din România.

Oferte de joburi in România

Oportunități de locuri de muncă:

În principal, căutăm atât în ţară, cât şi în alte ţări, profesionişti cu experienţă şi cunostinţe tehnice, dar care să cunoască şi cel puţin o limbă străină. De asemenea, oferim şi stagii de practică pentru studenţi.

Pentru mai multe informații despre fabricile noastre


Fiecare dintre cele trei fabrici din România deţine o serie de parteneriate cu universităţile pentru stagii de practică. Aceste stagii sunt concepute special pentru studenţii care se apropie de finalul studiilor, dar nu numai.

Obiectivul programului de internship dezvoltat de LEONI România este de a recruta studenţi pentru a aduce un plus de valoare tinerilor la începutul carierei lor prin creativitate, energie și motivaţie.

Toate procesele, programele şi resursele implicate le oferă membrilor echipei noastre un început de cariera plin de energie şi entuziasm şi un plus de calitate muncii lor. Scopul nostru comun este acela de a furniza o valoare excepţională şi de a acţiona în interesul clienţilor noştri.

Dar nu numai tinerii sunt talentele noastre, politica LEONI este să crească şi să se dezvolte proprii săi angajați.

Contributie
Contact